UUSIVUOSI AUSTRALIAN MELBOURNESSA

Vuosi vaihtui vauhdikkaissa merkeissä myös täällä pallon toisella puolella! Kuten monissa muissa kaupungeissa myös Melbournessa kaupunki järjestää isot ilotulitukset joita suurin osa nuorista, ja monet varttuneemmatkin nuoret (=aikuiset) menevät ihailemaan.
Kesällä, eli tähän aikaan vuodesta, Australiassa on paljon festareita jotka ovat hieman suurempia kuin meidän omat festarit suomessa. Mä ajattelin tällä kertaa siis ottaa uuden vuoden vastaan festareilla, kokeilla jotain uutta!

The Falls Art and Music festival on 4 päivän mittainen festari noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Melbournen keskustasta. Paikka oli kuin amfiteatteri keskellä metsää, yksi lava kukkulan alla ja toinen päällä eli musiikki kuului erittäin hyvin ja kaikki pystyivät seuraamaan lavan tapahtumia! Osallistujia oli tänä vuonna huikeat 20 000, ja meno oli myös sen mukainen!! Erilaiset bändit ja dj:t soittivat keskiviikosta lauantai aamuun. Huikeat valot ja erilaiset rantapallot ja lelut ja säihkyvät tikut loivat hyvän tunnelman sekä päivallä, mutta erityisesti illalla! Ja tunnelma oli hyvin tiivis!

Festarialuetta

Paikan päällä oli kymmeniä erilaisia ruokapaikkoja josta sai pizzasta salaatteihin ja sushiin. Uudenvuoden aattona suuri taidekulkue kiersi festivaalialuetta, ihmiset olivat pukeutuneet erilaisiin värikkäisiin asusteihin ja pukuihin.

20 000 ihmistä majoittui telttoihin, ja telttameri oli HUGE! Telttojen lisäksi tilaa veivät autot sekä erilaiset aurinkosuojat, silla uudenvuoden aattona päivällä oli 35 astetta lämmintä! Ei auttanut muuta kun maata varjossa, viilentyä kylmässä suihkussa ja slip slap slop laittaa aurinkorasvaa!

Vuosi vaihtui siis hyvin vauhdikkaasti! Ajomatka sieltä takaisin tosin oli haastava, silla yllättäen matkakumppanini eivät olleet ajokunnossa! Joten mä pääsin tutustumaan manuaaliauton ajamiseen väärällä puolella tietä! Pelottavaa!  😀 Mutta me selviydyttiin hengissä, ja uni maistui seuraavana yönä!

Terkkuja kaikille sinne Suomeen, ja Happy New Year! See you soon!

 

Pia Höglund

Ekonomiopiskelija Hankenilta (Kirkkonummi)

Kirjoittaja Australian aurinkoisella rannikolla

Mainokset
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s